Diensten

Puur Inkoop

Wil jij je auto verkopen en zit je niet te wachten op een massa aan mensen thuis aan de deur? Verkoop je auto dan makkelijk en snel aan ons. Wij vinden het belangrijk dat de auto inkoop soepel en veilig verloopt. Daarom zorgen wij ervoor dat je DIRECT de betaling ontvangt samen met de vrijwaring van het kenteken.

PUUR financiering

Uiteraard is het mogelijk om via PUUR een eventuele financiering te laten verlopen, wij maken ons hard voor scherpe rentetarieven via de door ons aangesloten partners.

PUUR poetsen

Bij PUUR raden wij aan om uw auto 1 keer per jaar volledig te laten poetsen, hierdoor bescherm je jouw auto beter tegen vuil & weer. Daarnaast zal de auto gedurende het jaar velen malen schoner worden na het wassen, een schone auto willen we allemaal. Wij bieden verschillende poetsvormen aan, van een uitgebreide re-conditionering tot aan exclusieve lakverzegelingen.

PUUR advies

Bij PUUR vinden wij het belangrijk dat onze klanten goed geadviseerd worden over alles wat er gaande is binnen de automotive sector. Daarom bieden wij dan ook ten alle tijden een eerlijk & oprecht advies, heb jij behoefte aan een adviesgesprek over jouw mobiliteit? PUUR staat voor je klaar!

PUUR aankoopbemiddeling

Heb jij een auto elders een auto gezien en zou je de aankoop via PUUR willen laten verlopen? Dan bieden wij verschillende vormen van aankoopbemiddeling aan, welke er voor zorgen dat je voordeliger uit komt.

E-mail: info@puurleusden.nl

Telefoon: 033 49 412 43

Bezoekadres
Hamersveldseweg 14
3833 GP Leusden

Routebeschrijving >>

Chat openen