Airco onderhoud Leusden

Airco service Leusden

De airco-installatie van uw auto is niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks een gedeelte van het airco vloeistof, ookwel koudemiddel genoemd. Dat is heel normaal. Wanneer de airco van de auto na verloop van tijd beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan € 500. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik. Laat dus jaarlijks een airco check uitvoeren. Bij PUUR Leusden Automotive is dat GRATIS.

 

Wat kost airco bijvullen?

Een goed onderhouden airco-installatie in uw auto betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook zeker bij aan de verkeersveiligheid. ‘Frisse bestuurders’ reageren alerter en zijn tot dertig procent minder vaak betrokken bij auto-ongelukken. Vakgarage heeft in drie verschillende airco onderhoud pakketten. Om de airco bij te vullen gebruikt Vakgarage altijd de beste producten.

Airco onderhoud Leusden

Kosten airco onderhoud Leusden

Airco service 

Kosten airco onderhoud

Airco Reiniging & Refresh

€ 29,95

Airco Servicebeurt

€ 119,95

Aircosysteem met R1234yf

Sinds een aantal jaar is er een overgang van airco systeem R134a naar R1234yf. Het gas R134a is een koudemiddel dat behoort tot de broeikasgassen, ook wel F-gassen genoemd. Het nieuwe aircogas R1234yf is als broeikasgas 335 keer minder schadelijk dan R134a, en het verdwijnt 400 keer zo snel uit de atmosfeer. De milieuwinst door het nieuwe koudemiddel R1234yf is dus enorm. Voor het werken met dit nieuwe gas is speciaal equipment nodig. Ook is R1234yf iets duurder dan R134a. De prijzen voor het vullen van het systeem zijn daarom iets hoger dan bij een aircosysteem met R134a.

Airco service 

Kosten airco onderhoud

Airco Reiniging & Refresh

€ 29,95

Airco Servicebeurt

€ 119,95,- **

**Prijs afhankelijk van de aantal grams dat er gevuld wordt.

 

Blije klanten

Bij PUUR • moet het totaalplaatje kloppen, de ervaring moet prettig en bovenal als ‘’ontzorgd’’ voelen. Wij geloven écht in de relatie voor de lange termijn en gaan dan ook graag een stapje verder voor volledige klanttevredenheid!

PUUR Leusden Automotive IconPUUR Leusden Automotive

Hamersveldseweg 14, Leusden

4,8 113 reviews

 • Avatar Martijn van der Laan ★★★★★ 2 maanden geleden
  Pieter en Taco hebben echt een mooi bedrijf en me zeer goed geholpen bij de aanschaf van mijn BMW X5. … More Werken in een hoger segment is niet voor iedereen weggelegd, maar de combinatie van prettige communicatie en een eigen werkplaats maakt dat ze snel kunnen schakelen indien nodig. Flexibel, klant- en oplossingsgericht, vriendelijk!
 • Avatar Jordan Kruisheer ★★★★★ een maand geleden
  Ik heb eind vorig jaar een Audi RS3 bij Puur gekocht, qua opties heeft de auto alles wat ik zocht en … More ondanks dat ik hiervoor een Audi S3 reed had ik toch weer een mooie upgrade!
  Pieter gaf mij gelijk bij de eerste ontmoeting een vriendelijke en eerlijke indruk, was erg open over de historie van de auto en hoe de vorige eigenaar ermee omging wat mij gelijk een goed gevoel gaf.
  Na de proefrit was ik natuurlijk verkocht en het duurde niet lang voor ik definitief Pieter belde dat we een deal hadden!
  Een eerlijke inruil prijs kreeg ik voor de auto die ik had en een oprechte prijs betaalde ik voor de RS3.
  Mocht je twijfelen aan de service na de aankoop?
  kan ik je bij deze zeggen dat die net zo eerlijk en oprecht is als dat ze bij Puur zijn tijdens het verkoopgesprek!
  Helaas bleek er namelijk toch een onderdeel defect te zijn en kwam dit na 4,5 maand pas naar voren.
  Dit is zonder enige discussie kosteloos vervangen,
  Pieter is zelfs zelf naar Duitsland gereden voor het onderdeel om de Audi op tijd klaar te hebben voor een grote meeting die gepland stond in mijn agenda!
  Ik kan niks anders zeggen dan dat zij er alles aan doen om hun klanten het beste te geven wat zij kunnen!!
  Ga zo door heren!
  Als ik toe ben aan mijn volgende auto, staan jullie zeker op de lijst voor een nieuwe aanschaf!
  groetjes Jordan
 • Avatar Rineke Verhoogt ★★★★★ 2 maanden geleden
  Fantastisch!
  Hoewel er hele mooie luxe auto's op het terrein staan helpen ze je bij Puur ook graag
  … More met auto's die wat minder luxe zijn. Ik heb een leuke "budget" auto (een oude Daihatsu Cuore) die ik al een aantal keer naar Puur heb gebracht.
  Hele fijne service. Ze staan je altijd heel vriendelijk en open te woord, zowel aan de telefoon als daar aan de balie, en denken ontzettend goed met je mee.
  Ik ben ontzettend tevreden!
  Groetjes,
  Amalia
  (Ik heb geen Google account, maar wilde toch graag een review achterlaten, dus heb ik dit account even geleend????)
 • Avatar Do van Esse ★★★★★ 5 maanden geleden
  De eerste keer naar PUUR vond ik stiekem een beetje intimiderend. Met mijn toch wat degelijke Skoda Fabia … More combi tussen al die mooie auto’s. Maar de service was bij mijn eerste beurt al top en ik ben ook vandaag weer supergoed geholpen. Gisteren piepte mijn auto ineens tijdens het remmen. Eigenlijk was er pas na de jaarwisseling plek maar ik mocht ‘m langs brengen, dan zouden ze kijken of ze tussendoor tijd zouden hebben. Nog voor het eind van de ochtend een belletje over wat er mis was, welke opties er waren en het bijbehorende kostenplaatje. En aan het einde van de dag een gemaakte en gewassen auto opgehaald. Heel vriendelijk, transparant en duidelijke communicatie voor een eerlijke prijs. Thanks weer, mannen van PUUR en zeker tot de volgende keer!