Trekhaak monteren Leusden

Trekhaak auto monteren Leusden

Een trekhaak aan uw auto kan heel handig zijn. Afhankelijk van de soort trekhaak en het gewicht van uw auto kunt u er van alles mee trekken en dragen. Bijvoorbeeld een caravan in de vakantie, een fietsendrager of zware, grote spullen met behulp van een aanhangwagen. Afhankelijk van uw auto kunt u kiezen voor een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Bij PUUR Leusden Automotive adviseert u graag over de beste trekhaak voor uw auto en situatie.  

Trekhaak monteren kosten

De prijs voor het laten monteren van een trekhaak onder uw auto hangt af van een aantal factoren, namelijk de soort trekhaak en de auto die u bezit. In de module hieronder kunt u op basis van uw kenteken de kosten zien voor de verschillende soorten trekhaken inclusief de montage. Bekijk en vergelijk de kosten en vind de trekhaak die het beste aansluit bij uw behoeften. Naast de soort trekhaak zijn er ook verschillen in de kabelset waarmee de verlichting voorzien wordt van stroom. Laat je adviseren of er een 7-polige of 13-polige kabelset nodig is. 

Trekhaak monteren Leusden

Vaste trekhaken

Een vaste trekhaak kan niet worden verwijderd: hij zit aan de auto gelast. Dit maakt de vaste trekhaak zeer sterk: hij gaat met gemak het hele leven van de auto mee. Informeer snel naar de mogelijkheden voor uw auto bij onze garage in Leusden via 033-4941243 of info@puurleusden.nl.

Afneembare trekhaken

Een afneembare trekhaak is ideaal wanneer een vaste trekhaak niet mogelijk is op uw auto of als u die niet mooi vindt. Voor een afneembare trekhaak wordt er een systeem aan uw auto gemonteerd. Informeer snel naar de mogelijkheden voor uw auto bij onze garage in Leusden via 033-4941243 of info@puurleusden.nl .

Blije klanten

Bij PUUR • moet het totaalplaatje kloppen, de ervaring moet prettig en bovenal als ‘’ontzorgd’’ voelen. Wij geloven écht in de relatie voor de lange termijn en gaan dan ook graag een stapje verder voor volledige klanttevredenheid!

PUUR Leusden Automotive IconPUUR Leusden Automotive

Hamersveldseweg 14, Leusden

4,8 113 reviews

 • Avatar Martijn van der Laan ★★★★★ 2 maanden geleden
  Pieter en Taco hebben echt een mooi bedrijf en me zeer goed geholpen bij de aanschaf van mijn BMW X5. … More Werken in een hoger segment is niet voor iedereen weggelegd, maar de combinatie van prettige communicatie en een eigen werkplaats maakt dat ze snel kunnen schakelen indien nodig. Flexibel, klant- en oplossingsgericht, vriendelijk!
 • Avatar Jordan Kruisheer ★★★★★ een maand geleden
  Ik heb eind vorig jaar een Audi RS3 bij Puur gekocht, qua opties heeft de auto alles wat ik zocht en … More ondanks dat ik hiervoor een Audi S3 reed had ik toch weer een mooie upgrade!
  Pieter gaf mij gelijk bij de eerste ontmoeting een vriendelijke en eerlijke indruk, was erg open over de historie van de auto en hoe de vorige eigenaar ermee omging wat mij gelijk een goed gevoel gaf.
  Na de proefrit was ik natuurlijk verkocht en het duurde niet lang voor ik definitief Pieter belde dat we een deal hadden!
  Een eerlijke inruil prijs kreeg ik voor de auto die ik had en een oprechte prijs betaalde ik voor de RS3.
  Mocht je twijfelen aan de service na de aankoop?
  kan ik je bij deze zeggen dat die net zo eerlijk en oprecht is als dat ze bij Puur zijn tijdens het verkoopgesprek!
  Helaas bleek er namelijk toch een onderdeel defect te zijn en kwam dit na 4,5 maand pas naar voren.
  Dit is zonder enige discussie kosteloos vervangen,
  Pieter is zelfs zelf naar Duitsland gereden voor het onderdeel om de Audi op tijd klaar te hebben voor een grote meeting die gepland stond in mijn agenda!
  Ik kan niks anders zeggen dan dat zij er alles aan doen om hun klanten het beste te geven wat zij kunnen!!
  Ga zo door heren!
  Als ik toe ben aan mijn volgende auto, staan jullie zeker op de lijst voor een nieuwe aanschaf!
  groetjes Jordan
 • Avatar Rineke Verhoogt ★★★★★ 2 maanden geleden
  Fantastisch!
  Hoewel er hele mooie luxe auto's op het terrein staan helpen ze je bij Puur ook graag
  … More met auto's die wat minder luxe zijn. Ik heb een leuke "budget" auto (een oude Daihatsu Cuore) die ik al een aantal keer naar Puur heb gebracht.
  Hele fijne service. Ze staan je altijd heel vriendelijk en open te woord, zowel aan de telefoon als daar aan de balie, en denken ontzettend goed met je mee.
  Ik ben ontzettend tevreden!
  Groetjes,
  Amalia
  (Ik heb geen Google account, maar wilde toch graag een review achterlaten, dus heb ik dit account even geleend????)
 • Avatar Do van Esse ★★★★★ 5 maanden geleden
  De eerste keer naar PUUR vond ik stiekem een beetje intimiderend. Met mijn toch wat degelijke Skoda Fabia … More combi tussen al die mooie auto’s. Maar de service was bij mijn eerste beurt al top en ik ben ook vandaag weer supergoed geholpen. Gisteren piepte mijn auto ineens tijdens het remmen. Eigenlijk was er pas na de jaarwisseling plek maar ik mocht ‘m langs brengen, dan zouden ze kijken of ze tussendoor tijd zouden hebben. Nog voor het eind van de ochtend een belletje over wat er mis was, welke opties er waren en het bijbehorende kostenplaatje. En aan het einde van de dag een gemaakte en gewassen auto opgehaald. Heel vriendelijk, transparant en duidelijke communicatie voor een eerlijke prijs. Thanks weer, mannen van PUUR en zeker tot de volgende keer!