Ons verhaal

Welkom bij PUUR Leusden Automotive, wij zijn Taco Schouten & Pieter Schoonderbeek. PUUR Leusden is de mobiliteitspartner in Leusden en omstreken en graag nemen wij jou mee in het verhaal van onze visie omtrent automobiliteit….

Gewoon PUUR, ’t nieuwe normaal

Na jarenlang kennis & ervaring te hebben opgedaan binnen het Premium dealerbedrijf hebben wij de stap gezet om een bedrijf te starten waarin wij onze eigen visie beter tot zijn recht kunnen laten komen. Wij hebben als motto: Gewoon PUUR, ’t nieuwe normaal!

Met deze visie willen wij oprecht en eerlijk zaken doen, waarmee wij voor jou de mobiliteitspartner zijn voor de lange termijn. Op het gebied van verkoop & bemiddeling, maar ook zeker voor het onderhoud aan jouw auto!

Ons doel is om de klant te ontzorgen en een totaalpakket aan te bieden, wij noemen dit ook wel one-stop-shopping. Je brengt de auto voor een onderhoudsbeurt, maar kunt dus ook direct een kleine schade laten repareren of de auto volledig laten poetsen. Schikt het even niet om de auto te brengen? Dan halen we hem thuis bij je op!

Wanneer kom jij langs voor een kennismaking?

E-mail: info@puurleusden.nl

Telefoon: 033 49 412 43

Bezoekadres
Hamersveldseweg 14
3833 GP Leusden

Routebeschrijving >>

Openingstijden

Ben je tijdens onze openingstijden niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van onze flexibiliteit en neem contact op voor het maken van een afspraak!

maandag 08:30 – 17:30
dinsdag 08:30 – 17:30
woensdag 08:30 – 17:30
donderdag 08:30 – 17:30
vrijdag 08:30 – 17:30
zaterdag 09:00 – 17:00
zondag Gesloten

Taco Schouten

Pieter Schoonderbeek

Chat openen