Service

PUUR Leusden Automotive is dé ouderwetse dorpsgarage die voor één ieder klaar staat. Wij bieden de klant een eerlijk en transparant advies over het beste onderhoud en kennen hierin geen beperkingen. PUUR is niet gebonden aan welk merk dan ook, dus wij staan klaar voor alle klanten en alle type auto’s.

Kies voor PUUR vakmanschap

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. PUUR Leusden staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets zijn wij RDW-erkend. Daarnaast hanteren wij een eigen kwaliteitsplan, waarvan de eisen hoger liggen dan de gemiddelde garage. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide monteurs, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we iedere auto onderhouden.

Bij ons betaal je altijd een eerlijke prijs. Daarnaast ligt het uurtarief van onze dorpsgarage gemiddeld zo’n 35 % lager dan dat van merkdealers. Via de onderstaande afsprakenmodule kun je gemakkelijk en snel een afspraak inplannen. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan gaat dit altijd in overleg met de klant. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.